nieuws

Food Planet-formule wordt ‘harder

Horeca

Cafetariaformule Food Planet wordt ‘harder’, dat vertelt formulecoördinator Caroline Nauta namens de Sligro, eigenaar van Food Planet.

‘Je moet je als ondernemer met een formule kunnen onderscheiden van de rest van de markt daarom wordt de formule harder.’ Over wat er precies gaat veranderen bij Food Planet, wil Nauta nog niets kwijt.

Sinds deze zomer is er een nieuwe formulemanager: Wim Pulskens. Hij is de opvolger van Patrice Lukken die enige tijd geleden vertrok. Pulskens is momenteel bezig om de Food Planet-formule door te lichten. Ook is een formuleraad opgericht. Daarin zitten vijf uitbaters van Food Planet-zaken uit vijf verschillende regio’s. Naar aanleiding van de vernieuwingsplannen bij Food Planet zijn de afgelopen maanden vijf Food Planet-cafetaria’s in het noorden van het land opgestapt. ‘We zijn in goed overleg uit elkaar gegaan. Zij hadden geen behoefte aan een hardere formule’, aldus Nauta. De vijf ex-leden van Food Planet zijn als zelfstandig cafetariahouder verder gegaan. Op dit moment heeft Food Planet 25 leden.

Reageer op dit artikel