nieuws

Gastvrouw Olivio troeft De Leest af

Horeca

Gastvrouw en sommelier Tina Zwaart van Olivio in het Gelderse Harderwijk is uitgeroepen tot meest veelbelovende gastpersoon van het land. Zwaart stoot daarmee provinciegenoot Kim Veldman van De Leest in Vaassen van de troon.

Op plaats twee staat René Jacobs van De Nederlanden in Vreeland aan de Vecht. Jacobs maakt een enorme sprong. Vorig jaar sloot Jacobs nog de ranglijst met een tiende plaats. De nummer twee van vorig jaar, Halel Asar van Groot Paardenburg in Ouderkerk a/d Amstel, is verdwenen uit de lijst.

Claudia Brevet maakt een vreemde ‘move’. De gastvrouw van topzaak Inter Scaldes in Kruiningen vonden we vorig jaar nog terug op plaats acht in de ranglijst van Beste Gastpersonen. Uit die ranglijst is ze inmiddels verdwenen. Dit jaar duikt ze op in het klassement ‘Veelbelovende Gastpersonen’ op een derde plaats. Deze ranglijst is samengesteld na een enquête onder de hoofdrolspelers zelf, de chef-koks en gastpersonen van de toprestaurants in ons land.


Lees meer nieuwsberichten en bekijk alle ranglijsten in ons Lekker-dossier.

Reageer op dit artikel