nieuws

ISS Catering Services nieuwste lid Veneca

Horeca

ISS Catering Services is toegetreden tot de Vereniging van Nederlandse Cateringorganisaties (Veneca). De branchevereniging heeft nu zestien leden, die op ruim vijfduizend locaties de contractcatering verzorgen.

De cateringorganisatie is onderdeel van ISS Nederland, een facilitaire dienstverlener met hoofdkantoor in Denemarken. ISS Catering Services opereert vanuit Utrecht en is actief binnen de bedrijfscatering, vergaderservices, boardroomcatering, automatenvoorzieningen en partycatering. Er werken ruim vierhonderd mensen.

ISS Nederland heeft grote plannen met de eigen cateringorganisatie. Ron Kas vertelde in het septembernummer van Catering Magazine dat de doelstelling is om binnen tien jaar een top 5-notering te hebben op de lijst van contractcateraars. Concepten uit het buitenland moeten daarbij een belangrijke bron van succes worden, vertelde hij destijds.

De directeur verwacht door het lidmaatschap een goede samenwerking met de collega-leden te kunnen opbouwen en hoopt daarnaast als kwalitatieve en creatieve speler een aanvulling te kunnen zijn voor de Veneca.

De internationale visie van ISS, dat staat voor Integrated Service Solutions, is de volledige integratie van alle facilitaire diensten.

De cateringorganisatie is onderdeel van ISS Nederland, een facilitaire dienstverlener met hoofdkantoor in Denemarken. ISS Catering Services opereert vanuit Utrecht en is actief binnen de bedrijfscatering, vergaderservices, boardroomcatering, automatenvoorzieningen en partycatering. Er werken ruim vierhonderd mensen.

ISS Nederland heeft grote plannen met de eigen cateringorganisatie. Ron Kas vertelde in het septembernummer van Catering Magazine dat de doelstelling is om binnen tien jaar een top 5-notering te hebben op de lijst van contractcateraars. Concepten uit het buitenland moeten daarbij een belangrijke bron van succes worden, vertelde hij destijds.

De directeur verwacht door het lidmaatschap een goede samenwerking met de collega-leden te kunnen opbouwen en hoopt daarnaast als kwalitatieve en creatieve speler een aanvulling te kunnen zijn voor de Veneca.

De internationale visie van ISS, dat staat voor Integrated Service Solutions, is de volledige integratie van alle facilitaire diensten.

Reageer op dit artikel