nieuws

Lowlands Festival en CJP presenteren de actie KUNST!

Horeca

Het Lowlands Festival en CJP presenteren dit jaar op Lowlands de actie KUNST! Bezoekers aan de theatertent Juliet en het kunstprogramma op het festivalterrein, worden getrakteerd op een gratis theater- en museumbezoek na het festival. Met deze actie willen beide organisaties de festivalbezoekers gratis kennis laten maken met de leukste theaters en musea van Nederland.

Toneel- en dansliefhebbers op Lowlands kunnen dit jaar weer in theatertent Juliet terecht om voorstellingen te bekijken van Aluin (Putlucht The directors cut), Het Syndicaat (Waanzin) en het Scapino Ballet (The Green, Ring them bells,). Elders op het festivalterrein kunnen bezoekers verschillende moderne kunstprojecten bezoeken.

De aan de Kunst! deelnemende theaters zijn:

Stadsschouwburg De Harmonie, Leeuwarden

De Oosterpoort & de Stadsschouwburg Groningen

Theater aan het Spui, Den Haag

Podium Twente, Enschede

Theater aan het Vrijthof, Maastricht
< Leidse Schouwburg
Stadstheater Zoetermeer

Theaters Tilburg

Theater De Vest Alkmaar

De Meervaart, Amsterdam

De aan de Kunst! deelnemende musea zijn:

Teylers Museum, Haarlem

Van Abbemuseum, Eindhoven

Bonnefantenmuseum, Maastricht

Kunsthal Rotterdam

Centraal Museum, Utrecht

Mauritshuis, Den Haag

Museon, Den Haag

Fries Museum, Leeuwarden

Naturalis, Leiden

Groninger Museum, Groningen

Rijksmuseum Twenthe

Een overzicht van de theatervoorstellingen waarvoor gratis kaarten zijn te reserveren met de bon is te vinden op www.cjp.nl/kunst. De bonnen zijn na Lowlands nog ruim drie maanden geldig: van eind augustus t/m 30 november 2006.

Meer informatie over Kunst! en de volledige programmering van het Lowlands Festival, vind je op www.lowlands.nl. A Campingflight to Lowlands Paradise 2006 vindt plaats op 18, 19 en 20 augustus 2006, op het Evenemententerrein Walibi World Biddinghuizen i.s.m.Grolsch, Essent Awards en SNS Bank.

Reageer op dit artikel