nieuws

Nieuwe topman Compass in Power 100

Horeca

De nieuwe topman van Compass Group, Roy Gardner, is opgenomen de Power 100, de ranglijst met honderd meest krachtige personen van de Britse zakenbranche. Gardner wordt in januari de nieuwe ceo van de cateraar en werkt nu nog voor Centrica.

Nieuwe topman Compass in Power 100

Dat blijkt uit de lijst die is gepubliceerd door The Times. De huidige topman van Compass, Francis Mackay, staat op plaats 53. Mackay werkt sinds 1986 voor de internationaal opererende cateraar en wordt begin volgend jaar opgevolgd door Gardner.

Op plaats 73 op de lijst staat David Michels, sinds 1999 ceo van hotelgigant Hilton Group. Ian Livingston, eveneens van Hilton, staat op plaats 89. David Prosser van InterContinental Hotels vinden we terug op plaats 71. Tenslotte staat voormalig topman Ian Prosser van InterContinental op plaats 58. Ian Prosser is nu werkzaam voor oliegigant BP.

Reageer op dit artikel