nieuws

Hamburgers bij Vork weer rond

Horeca

Fastfoodketen Vork is afgestapt van haar concept met broodjes hamburger in de vorm van een driehoek. Volgens Marianne Westbroek van formulebeheerder Fastfood Concepts sloeg het product bij de consument niet aan.

Vork introduceerde het driehoekige broodje hamburger begin 2000. De snack werden verpakt in een gelijkvormig doosje. ‘Om ons te onderscheiden’, zo luidde destijds de motivatie om het concept exclusief voor de outlets van Vork op de markt te brengen. ‘

De klant blijkt een dergelijke hamburger echter niet te accepteren’, zegt Westbroek. ‘Men gaat bijna liever een blokje om voor een ronde hamburger, dan bij Vork genoegen te nemen met een driehoekige.’ Inmiddels is in samenwerking met grossiersorganisatie een nieuw hamburgerconcept ontwikkeld. Deze onderscheidt zich alleen door de receptuur.

Reageer op dit artikel