nieuws

Vork wapen bij brute restaurantoverval

Horeca

Een man heeft een restaurant overvallen met een vork. De overvaller dreigde met het bestek een medewerker van het horecabedrijf iets aan te doen. Hij ging er vandoor met een klein geldbedrag en de auto van de restauranteigenaar.

Het voorval gebeurde in een eetgelegenheid in San Antonio in de Amerikaanse staat Californië. De overvaller zei dat hij gewapend was met een geweer en een mes. Hij eiste de inhoud van de kassa en de sleutels van de auto van de eigenaar. De bazin weigerde de sleutels te geven.

Daarop greep de overvaller een medewerker vast en bedreigde haar met een vork. Hij dreigde de vork te gebruiken om de keel van de medewerkster open te snijden. Vervolgens probeerde de overvaller het restaurantpersoneel op te sluiten in de koelkamer. Hij ging er vandoor met de auto van de baas.

Reageer op dit artikel