nieuws

Docent Huiser weekwinnaar MH Kennistest

Horeca

Eric Huiser is de eerste weekwinnaar van de Misset Horeca Kennistest. Huiser, docent Keuken aan het Zoomvliet College in Bergen op Zoom, was afgelopen week de beste deelnemer van de online kennistest in de categorie Docenten.

Docent Huiser weekwinnaar MH Kennistest

Als weekwinnaar gaat Huiser met een fraai theepakket aan de haal. De Zeeuw was dinsdag 16 oktober, één dag na de start van het twee maanden durende spel, succesvol met zestien goede antwoorden op zeventien vragen in een tijd van twee minuten en 13 seconden.

‘Een leerling wees me erop dat de test weer live was. Ik heb toen een paar keer gespeeld en ben nu erg verrast dat ik weekwinnaar ben geworden. In de les maak ik af en toe een half uurtje vrij voor mijn leerlingen, zodat die ook de test kunnen spelen’, aldus weekwinnaar Huiser.

Grote finale

De beste student afgelopen week was Siep de Vries uit Friesland. De Vries is geen onbekende van de Misset Horeca Kennistest. Hij won vorig jaar de grote finale op de Horecava in Amsterdam.

Jaco Duvekot, ook al zo’n ervaren MH Kennistest-speler, was de beste deelnemer in de categorie Ondernemers. De beste medewerkster afgelopen week was Everline Kok-Gernaat.

De Misset Horeca Kennistest is een online kennistest voor horecastudenten, -docenten, -ondernemers en –medewerkers. De test ging 15 oktober van start en loopt door tot 15 december. Wekelijks zijn er prijzen te winnen. Tijdens de grote finale op de Horecava maken de finalisten kans op duizend euro, een baan in het buitenland en stage bij een sterrestaurant.

Zie ook

Reageer op dit artikel