nieuws

Jongerenfeest zonder alcohol geen succes

Horeca

Het jongerenfeest zonder alcohol in het Gelderse Duiven is vrijdagavond geen succes geworden. Jongerenorganisatie CCOG had op ongeveer negenhonderd feestgangers gerekend, maar er kwamen slechts een kleine driehonderd opdagen op de zogenoemde Nocohol-party.

Jongerenfeest zonder alcohol geen succes

Duiven wil samen met Westervoort en enkele andere gemeenten in de Liemers het alcoholgebruik onder jongeren terugdringen. Daarvoor is een plan van aanpak tot 2011 opgesteld. Om de campagne te ondersteunen betaalden Duiven en Westervoort voor de Nocohol-party, waar onder meer Lange Frans en Baas B en dj Giel Beelen optraden.

Het feest was toegankelijk voor jongeren tussen de 15 en 19 jaar, die zich aan de deur moesten legitimeren en een blaastest moesten doen. Op het feest mocht ook niet worden gerookt.

Reageer op dit artikel