nieuws

‘Heerlijk eten met een goed geweten

Horeca

Heerlijk eten en ook nog een goed geweten. Rond dit thema organiseert LHUMP, het studenten netwerk voor duurzame ontwikkeling, een actieweek in Leiden. Het netwerk wil de bezoekers alles laten weten en proeven op het gebied van biologische en fair trade producten.

‘Heerlijk eten met een goed geweten

Het LHUMP organiseert de actieweek (18 tot en met 21 februari) in samenwerking met de cateraar van de Leidse Universiteit, UFB Catering. Alle Leidsche Universiteitsrestaurants doen mee aan de ‘Heerlijk eten met een goed geweten’-week.

Elke dag wordt er op een andere locatie (h)eerlijk eten aangeboden, gemaakt met biologische en fair trade producten, is er een koffie- en luchlezing en is er een informatiemarkt. Aanwezig zijn onder meer het Wereld Natuur Fonds, Fairfood, Campina, Well Water, LHUMP en SOL.

Enkele titels van lezingen: Zin of onzin van biologische voeding (door Eosta) en Eerlijk eten en voedselzekerheid (door FairFood). Op de site van LHUMP staat het volledig programma.

Reageer op dit artikel