nieuws

Van der Grinten: ‘KHN is interessante job

Horeca

Lodewijk van der Grinten, per 1 juni de nieuwe directeur van Koninklijk Horeca Nederland (KHN), zegt blij te zijn met zijn benoeming. Van der Grinten spreekt van een buitengewoon interessante job. ‘Ik ga eerst mijn oor te luister leggen’.

Van der Grinten: ‘KHN is interessante job

Maandag 3 maart maakte KHN bekend dat de 51-jarige Van der Grinten, directeur van de Hoge Hotelschool Maastricht, Jeu Claes opvolgt als directeur van de branchevereniging. In een reactie laat Van der Grinten weten blij te zijn met de benoeming.

‘Ik vind het een buitengewoon interessante job. In juni ga ik eerste een ronde maken om kennis te maken met KHN. Ik mag me in een heleboel dossiers verdiepen en ga mijn oor te luister leggen’, aldus Van der Grinten.

De scheidende directeur Jeu Claes zal Van der Grinten inwerken. Van der Grinten: ‘Jeu en ik kennen elkaar al een tijdje. Ik zie uit naar onze samenwerking’.

De huidige werkgever van Van der Grinten, de Hoge Hotelschool Maastricht, heeft Van der Grinten laten weten het jammer te vinden dat hij vertrekt. ‘Maar ze vinden het fantastisch voor mij. Zelf heb ik aan deze school gestudeerd. Ze vinden het leuk dat een oud-student op zo’n post komt’.

Zie ook:

Reageer op dit artikel