nieuws

Australische gastronomie onderbelicht

Horeca

De Australische gastronomie in ons land is onderbelicht. Dat vindt Stephen Brady, de ambassadeur van Australië in ons land. Brady zegt dit aan de vooravond van de viering van vierhonderd jaar betrekkingen tussen de twee landen.

Dat staat te lezen op de uitnodiging van een culinaire kick-off van de vierhonderdste verjaardag over de betrekkingen tussen Nederland en Australië. Brady opent de kick-off tijdens de Horecava 2006, begin januari in Amsterdam. Deze vindt op dinsdag 10 januari om 18.30 uur plaats op het Food & Trendplein in de Europahal in het RAI-gebouw.

De culinaire kick-off wordt georganiseerd door levensmiddelengroothandel Kweker in samenwerking met de Australische Ambassade, Australian Trade Comission, de Horecava en de Horecawerf.

Reageer op dit artikel