nieuws

Cocktails op locatie

Horeca

Cocktail Time is een nieuwe onderneming die op locatie cocktails bereidt, van alcoholvrij tot gewaagd. Met z’n mobiele cocktailbar reist initiatiefnemer Ruud Nijsen door het land, naar een evenement, bedrijfsfeest of kinderparty. Nijsen verdiende zijn sporen al in de cocktailwereld. In 1999 werd hij kampioen op de Nederlandse Cocktailkampioenschappen met z’n creatie Blue Shadow. De […]

Cocktail Time is een nieuwe onderneming die op locatie cocktails bereidt, van alcoholvrij tot gewaagd. Met z’n mobiele cocktailbar reist initiatiefnemer Ruud Nijsen door het land, naar een evenement, bedrijfsfeest of kinderparty.

Nijsen verdiende zijn sporen al in de cocktailwereld. In 1999 werd hij kampioen op de Nederlandse Cocktailkampioenschappen met z’n creatie Blue Shadow. De Weertenaar is opgeleid tot SVH Leermeester en verzorgt tevens workshops met het thema ‘Smaak en geur’, een initiatief van het Productschap Gedistilleerde Dranken te Schiedam. Uiteraard is de cocktailshaker lid van de Nederlandse Bartenders Club.

Voor informatie: Cocktail Time, Weert. Tel. (0495) 53 57 26.

Reageer op dit artikel