nieuws

Debuterende beursmanager meldt meer bezoekende horecabedrijven

Horeca

Joke van der Wijngaart, de debuterende beursmanager van de Horecava, meldt pakweg 20 procent meer bezoekende horecabedrijven op de Horecava 2007. Vooral uit het bar- en restaurantsegment is er sprake van een toename. Van der Wijngaart kijkt alweer vooruit naar volgend jaar.

Debuterende beursmanager meldt meer bezoekende horecabedrijven

‘We willen voor de hotelsector iets apart gaan doen volgend jaar, zoals we nu hebben gedaan met het lab. Voor het fastfoodsegment denken we aan een theater om daar dingen te houden. Eind deze maand ligt het basisplan voor de beurseditie 2008 al weer klaar’, aldus Van der Wijngaart op de laatste beursdag.

Zakelijk gelukkige mensen

Van der Wijngaart kijkt terug op een succesvolle Horecava 2007. Afgelopen vier dagen bezochten 40.911 mensen de beurs. ‘Ik had me geen beter debuut kunnen wensen. Er is keihard gewerkt en het is een succesvolle beurs. De kwaliteit van de bezoekers is goed en exposanten melden veel orders.’

Van der Wijngaart vervolgt: ‘We hebben tien procent meer bezoekende horecabedrijven geregistreerd, vooral uit het bar- en restaurantsegment. Je ziet dat we steeds meer gaan van product georiënteerd naar doelgroep georiënteerd. We worden steeds meer een multimediaal evenement. Bezoekers leren zo steeds meer van andere segmenten. Ik heb deze week veel zakelijk gelukkige mensen gezien, dat is een van de hoogtepunten voor mij’.

Reageer op dit artikel