nieuws

Ferran Adrià traint nieuwe chef-kok NH Den Haag

Horeca

Michel Knoester is de nieuwe chef-kok van de eerste Nhube-vestiging van NH Hoteles in Den Haag. Knoester werd de afgelopen maanden getraind door de Spaanse kookgrootheid Ferran Adrià, de bedenker van het nieuwe hotelconcept van NH.

De 31-jarige Knoester is afkomstig van Patache, het restaurant van de NH-vestiging in Zoetermeer. Daarvoor werkte hij als souschef in het Carlton Ambassador in Den Haag en Golden Tulip Naaldwijk. ‘Zeker in combinatie met het opzetten van een nieuw hotelconcept zie ik de functie als een enorme uitdaging’, aldus hotelkok Knoester.

Algemeen directeur Arco Buijs van NH Hoteles in Nederland is uiterst tevreden met de benoeming van Knoester. ‘Hij wordt beschouwd als talent in de Nederlandse culinaire wereld. In de traditie van NH Hoteles hebben wij bewust gekozen voor een jonge, veelbelovende chef die zelf vorm kan geven aan de uitstraling van ons restaurant. Wij verwachten dat hij met zijn eigen stijl een succes van Nhube kan maken’, aldus Buijs.

Het Nhube-concept kenmerkt zich door restaurantfaciliteiten en ontspanning te combineren in een comfortabele verblijfsruimte. De ontspannen sfeer stimuleert het contact tussen de gasten, zo laat NH weten. De bekender, de Spanjaard Ferran Adrià, is eigenaar van het driesterrenrestaurant El Bulli aan de Spaanse oostkust. Samen met El Bulli beschikken de restaurants van NH over elf Michelinsterren.

Bekijk hier de foto’s van het nieuwe hotel NH Den Haag.

Reageer op dit artikel