nieuws

Gastronomieprijs voor chef-kok Reuten

Horeca

Margo Reuten heeft de Uncle Ben’s Ring gewonnen. De chef-kok van het Limburgse restaurant Da Vinci in Maasbracht kreeg de ring uitgereikt door Maartje Boudeling, oud winnaar van de wedstrijd ‘Ladychef of the year’. De prijs werd uitgereikt tijdens de Horeca Vakbeurs Brabant.

De Nederlandse Gastronomieprijs NCK Uncle Ben’s Ring is een eerbetoon aan personen die op een bijzondere wijze de Nederlandse gastronomie promoten. Jaarlijks kiezen culinaire prominenten hun winnaar op Prinsjesdag in september. De prijs wordt daarom ook wel ‘het best bewaarde geheim van de derde dinsdag van september genoemd’.

Eerste winnaar van de ring waren onder meer Peter Klosse (2003) van De Echoput in Hoog Soeren, Cees Helder (2002) van het driesterrenrestaurant Parkheuvel in Rotterdam en Maartje Boudeling, voormalig patron-cuisnier van Manoir-Restaurant Inter Scaldes in Kruiningen.

In de Misset Horeca van 5 november vindt u meer informatie over de Horeca Vakbeurs Brabant.

Reageer op dit artikel