nieuws

Hilton zegt nee tegen film Herman Brood

Horeca

Het Hilton Hotel Amsterdam zal zeer waarschijnlijk nee zeggen, wanneer het gevraagd wordt een rol te spelen in een speelfilm over Herman Brood. Dat zegt een woordvoerder van het hotelbedrijf in een reactie op de aankondiging van een speelfilm over de voormalige rockster en kunstenaar.

‘We hebben al twee keer eerder een filmaanvraag gehad’, zo meldt een woordvoerder bij afwezigheid van general manager Roberto Payer. ‘Toen hebben we nee gezegd. Mochten we weer een aanvraag krijgen, dan zullen ze waarschijnlijk weer nee zeggen. Tijdens de dood van Herman hebben we al veel pers over ons heen gekregen.’

Herman Brood sprong op 11 juli 2001 van het dak van het Hilton Hotel. Hij was vaste gast in het hotel en raakte bevriend met Payer, die hem al eerste vond na de zelfmoordsprong. RTL Entertainment en filmproducent M4all hebben enkele dagen geleden een contract getekend voor het maken van een speelfilm. De ondertekening van de overeenkomst vond plaats in café Dante in Amsterdam.

Reageer op dit artikel