nieuws

Jubileumreis voor cocktailster

Horeca

Viervoudig cocktailkampioen Peet Warmendam vliegt al tien jaar de wereld rond om het cocktailniveau wereldwijd te verbeteren. Als jubileumreis bezoekt hij binnenkort de Aziatische plaatsen Hong Kong, Maleisië, Vietnam, Bali en Singapore.

Warmendam voert zijn missiewerk al een decennia lang uit in opdracht van de Nederlandse likeurproduct Koninklijke De Kuyper uit Schiedam. Zijn Cocktail Clinic’s, workshops, seminars en demonstraties zijn inmiddels bekend tot in verre uithoeken van diverse continenten.

In de afgelopen tien jaar bezocht voormalig bartender Warmendam onder meer Korea, Japan, Zuid-Amerika, Midden-Amerika, Scandinavië, Las Vegas, Siberië en andere exotische en minder exotische plaatsen. Hij hield zijn workshops in diverse locaties, van primitieve zaaltjes tot de mooiste vijfsterren hotels. Doel van zijn optredens is om mensen de schoonheid van cocktails onder de aandacht te brengen.

Meer weten over cocktails? Bekijk dan nu ons uitgebreide cocktaildossier. Vol met tips, achtergrondinformatie en handige recepten.

Reageer op dit artikel