nieuws

The Agency vertegenwoordigt The Shake Company in Nederland

Horeca

Artists & bookingsbureau “The Agency Entertainment” vertegenwoordigt vanaf nu exclusief in Nederland de cocktail- en dansanimatie van The Shake Company.

Oppromo.theshake.nlstaat meer informatie over het aanbod op de Nederlandse markt en kan de cocktailbrochure bekeken en gedownload worden.

Naomi Goldstein, The Agency Entertainment: “In deze sector komt het erop aan een unieke positie in te nemen door de juiste portfolio van artiesten en acts uit te bouwen. De acts van The Shake Company versterken onze positionering en uitstraling in de markt. Het voordeel voor The Agency is dat de animatie-acts zich reeds op internationale schaal bevestigd hebben en dat we vanaf dag 1 kunnen beschikken over professionele ondersteuning op het vlak van marketing en communicatie. Als je ziet dat The Shake Company als enig animatiebedrijf met een stand aanwezig was op IMEX in Frankfurt, de grootste Europese beurs uit de sector, weet je dat ze hun internationalisatie op een professionele manier aanpakken”.

Koen Verbergt, The Shake Company: “Enerzijds past deze samenwerking in de internationale groeistrategie van The Shake Company om in onze belangrijkste markten (België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Engeland en Zwitserland) op een structurele manier aanwezig te zijn. Anderzijds merken we dat in de sector zowel bij bedrijven als evenementenbureaus en toeleveranciers een sterke professionalisering optreedt. Bij de partnerkeuze hebben we dan ook rekening gehouden met de wensen van de Nederlandse klanten enerzijds en de behoeften aan persoonlijke begeleiding en omkadering voor onze animaties anderzijds. De eerste boekingen zijn intussen gerealiseerd, wat ons vertrouwen geeft in onze keuze voor The Agency.” The Shake Company, opgericht in België, is een artiestencollectief uit verschillende disciplines: shake, dans, muziek en acteren. Gemeenschappelijk kenmerk: passie voor ontwikkeling en uitvoering van kwalitatieve animaties voor bedrijfsevenementen. Slogan: It’s our business to shake up yours.

Reageer op dit artikel