nieuws

Vier trendwerelden op Horecava

Horeca

De Horecava 2009 in het RAI-complex krijgt komende editie vier trendwerelden. Daarvan zijn er twee nieuw van opzet. Verder gaat de Horecava het fonkelnieuwe tentoonstellingsruimte Elicium inzetten.

Vier trendwerelden op Horecava

Dat laat de Amsterdamse beursorganisatie weten. De Horecava 2009, die van 12 tot en met 15 januari plaatsvindt, heeft veel aandacht voor innovatie en het neerzetten van evenementen voor verschillende doelgroepen.

Voor de komende editie staan vier trendwerelden gepland: het nieuwe ‘Buiten’ voor horeca met terras, het sterk uitgebreide ‘Nachtleven’ voor cafés, bars, discotheken en trendy clubs en de tweede edities van ‘Hotel’ en ‘Markt’.

De beursorganisatie laat weten dat de doelgroepbenadering en inzet op innovatie waardering krijgt. Uit onderzoek blijkt dat bij 70 porcent van de bezoekers het zoeken naar innovaties de belangrijkste reden is om naar de Horecava te gaan. De interesse van leveranciers blijkt uit het vroegtijdig reserveren van standruimte.

Als eerste RAI-beurs gaat Horecava 2009 de nieuwbouw Elicium inzetten. Deze state-of-the-art tentoonstellingsruimte wordt het hart van Horecava 2009.

Eerder werd al bekend dat de HotelloTop, het grootste netwerkevenement voor afgestudeerden van Hoge Hotelscholen, van Maastricht naar Amsterdam verhuist. De vijfde editie van het HotelloTop Year Event vindt plaats op woensdag 14 januari.

Reageer op dit artikel