nieuws

Beleving

Horeca

Het bekende Spaanse wijnhuis Torres introduceert een trendy verpakking voor de populaire Viña Esmeralda, met het bloemige aroma van witte roos. Flow.er is de naam van dit product. Het gaat om frisgroene eenpersoonsflesjes van 18,75 cl met een kunststof drinktuit in de vorm van een rosa blanca. Ideaal voor terrassen, strandpaviljoens, feesten en loungeclubs. Deze verrassende wijnpresentatie speelt in op de beleving van een eigentijds publiek.

Beleving

Was Flow.er in 2008 al te zien op de Spaanse stranden en terrassen, voor Nederland is het gloednieuw. Begin dit jaar werd het winnaar in de categorie Food & Beverage van de Horecava Innovation Award. De Moscatel en Gewürztraminer vormen de basis voor de witte wijn; de smaak zit tussen zoet en droog in.

Oud Reuchlin & Boelen, Zoetermeer. Tel. (079) 363 47 82. www.weetvanwijn.nl.

Reageer op dit artikel