nieuws

Natuurlijke uitstraling

Horeca

Aangeenbrugs mandenmakerij en rotan meubelfabriek (sinds 1890), heeft haar jarenlange ervaring in vlechtwerk toegepast in een nieuwe lijn terrasmeubelen, gemaakt van stevig kunststof vlechtwerk en een aluminium, gepoedercoat frame. Het kenmerkende is volgens Gert Aangeenbrug de stevigheid en de vorm.

Natuurlijke uitstraling

‘Doorzakken en oprekken van het meubilair is bijna niet mogelijk. De zitvorm blijft comfortabel.’De collectie is leverbaar in zes gemêleerde kleuren. De tint Kubu Grey lijkt precies op het originele vergrijsde rotan, waardoor het meubilair een natuurlijke uitstraling heeft. Het voelt ook zo aan. Het oppervlak is niet glad, maar ‘natuurlijk opgeruwd’. Daardoor is het zitcomfort hoegenaamd gelijk aan dat van een rotan stoel. Transpireren en glijden over het gladde oppervlak komt volgens de fabrikant dan ook niet voor. Verkrijgbaar zijn een open terrasstoel, dicht gevlochten fauteuils, strandstoelen, ligbedden, ronde en vierkante tafels.

Aangeenbrug, Lisse. Tel. (0252) 41 41 65. www.aangeenbrug.nl.

Reageer op dit artikel