nieuws

Servicecontract

Horeca

Als importeur van Scottsdale-terrasmeubilair van teakhout begon ondernemer Krijn Kroeze in 2006 met de Teak Terras Service. Aan het begin van het seizoen het meubilair plaatsen bij de horeca; in het najaar alles weer ophalen en opslaan in de eigen verwarmde opslagloods. De winterperiode wordt gebruikt voor reiniging, onderhoud en reparatie. Daarvoor sluit de ondernemer een servicecontract, dat nog het meest te vergelijken is met een huurkoop-constructie. Na vier jaar wordt de horecaman of vrouw vanzelf eigenaar.

Servicecontract

‘Vooral de laatste tijd is er meer belangstelling voor ons fullservice-concept’, zegt Daphne Nieuwenhuis van sales & marketing. ‘Volgens ons heeft dat te maken met de verslechterde economische situatie. Met deze formule is de investering voor een terras immers gespreid.’ Ook de samenwerking met grotere partijen als inkooporganisatie Highland Purchasing tekent de groei van Teak Terras Service. En medio april verhuist de showroom binnen Eemnes naar de Noorder Singel 20b.

De terrascollectie bestaat uit een massief teakhouten stapelstoel, tafels (rond, vierkant of rechthoekig), lounge- en tuinbanken. Uitsluitend A-klasse-plantageteak uit Indonesië wordt gebruikt. Het assortiment is geschikt voor intensief gebruik. Er is gelet op gewicht, verplaatsbaarheid en stabiliteit. De stoelen zijn tot vijf stuks stapelbaar en de tafels hebben verstelbare poten.

Teak Terras Service, Eemnes. Tel. (035) 538 38 35. www.teakterrasservice.nl.

Reageer op dit artikel