nieuws

Transparant

Horeca

Transparant doek voor parasols vormt dé hit voor 2009, stelt Borek Parasols, dat in Oisterwijk gevestigd is. Nieuw dit seizoen zijn de eigentijdse modellen Barcelona, Sevilla en Valencia. Verkrijgbaar in vijf maten en zeven kleuren. Ze beschikken over een zilveraluminium frame in twee delen.

Transparant

De modellen Sevilla en Valencia zijn bovendien uitvoerbaar met een transparant doek, wat een moderne en strakke uitstraling geeft. Het transparante doek is leverbaar in de kleuren zilver, taupe en zwart. Behalve optimale bescherming tegen de zon, bieden ze een doorkijkje naar de omgeving.

De vrijhangende parasol is een blijvertje in het assortiment van Borek. De Ischia-parasol kan schuin worden gezet en 360 graden ronddraaien op de voet. In de uitvoering Silver kan de Ischia tevens met transparant Batyline-doek in de kleuren taupe, coffee en zwart worden geleverd. In combinatie met stoelen, bijvoorbeeld model Aspen, die in dezelfde stof en kleuren leverbaar zijn, vormt dit een smaakvolle kleurencombinatie.

Borek, Oisterwijk. Tel. (013) 528 88 66. www.borek.eu.

Reageer op dit artikel