nieuws

Vd Most komt met overdekte kermis

Horeca

De veelzijdige horecaondernemer Hennie van der Most gaat weer iets bijzonders doen. Dit maal moet het een overdekte kermis worden bij een van zijn bestaande attracties.

Vd Most komt met overdekte kermis

Bij uitgaanscentrum Preston Palace in Almelo opent Van der Most in juni een overdekte kermis, meldt hij in De Telegraaf. ‘Dat is bij ons recht razend populair’, voegt de Almelose burgemeester Menno Knip er in de ochtendkrant aan toe.

Van der Most is geen onbekende met het bouwen van bijzondere attracties. Zo toverde hij een leegstaande energiecentrale in het Duitse Kalker om tot een pretpark met de nodige horeca-activiteiten. Verder is hij ook bekend van De Kooperen Hoogte bij Zwolle. In een voormalige watertoren maakte hij een hotel en restaurant.

Reageer op dit artikel