nieuws

Beren geven beestachtig feest

Horeca

Op 12 oktober geven Beren-grondleggers Ad Schaap en Robert Cramwinckel in Ahoy voor 10.000 man een groot feest ter ere van het 25-jarig jubileum van hun Beren Holding. Tijdens ‘De Beren eetcafés live in Ahoy’ zullen Gordon, Rene Froger, Jeroen van der Boom, Nick en Simon, Glennis Grace, Rob de Nijs, Lee Towers, Replay en Bonnie st Clair een knallende show neerzetten.

Beren geven beestachtig feest

In 1984 opende eetcafé Bruintje Beer aan de Noordsingel in Rotterdam zijn deuren. 25 jaar later is de Berenfamilie fors gegroeid en bestaat het bedrijf uit 19 eetcafés en 12 Bezorgberen, met vestigingen in Zuid-Holland, Brabant, Utrecht en Flevoland. Op 12 oktober sluiten Schaap en Cramwinckel al hun eetcafés en komt het Beren-personeel inclusief aanhang (1.500 medewerkers) naar Ahoy.

Hoofdsponsoren van het evenement zijn Heineken en Vrumona. Er kunnen in totaal 10.000 mensen in Ahoy en de kaartverkoop gaat via de cafés en via www.ticketpoint.nl. De kaarten zijn er in drie prijzen, afhankelijk van de rang. Kaarten op de derde rang kosten 25,- Euro, op de tweede rang 35,- Euro en staanplaatsen in het Sportpaleis en kaarten op de eerste rang kosten 45,- Euro.

Reageer op dit artikel