Finalisten Meest Gastvrije Stad 2009 bekend

Finalisten Meest Gastvrije Stad 2009 bekend

De vijf finalisten van het onderzoek Meest Gastvrije Stad van Nederland zijn bekend gemaakt. De vijf steden zijn Breda, 's-Hertogenbosch, Enschede, Haarlem en Maastricht.

Bij één van deze vijf steden wordt woensdag 23 september bekend gemaakt wie zich de Meest Gastvrije Stad van Nederland mag noemen. In het onderzoek is aangegeven hoe iedere stad scoort op de verschillende onderdelen.

Het jaarlijkse onderzoek zoomt in op de 21 grootste steden van Nederland. Op basis van 8.000 enqu(ee)tes onder de Nederlandse bezoeker, zijn deze steden op 27 aspecten voor wat betreft 'Vriendelijkheid & Veiligheid', 'Bereikbaarheid & Informatie', 'Stad & Architectuur' en 'Horeca & Vrije tijd' onderzocht.

Per stad zijn 381 enqu(ee)tes afgenomen om een objectieve meting te doen. De bezoekers zijn gevraagd om verschillende aspecten van de stad te beoordelen.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.