nieuws

Luken en Librije in race voor lef-prijs

Horeca

Chris Luken en Jonnie en Thérèse Boer behoren tot de genomineerden voor de ‘100% LEF in Hospitality Award’. Op 26 november maakt de HSMAI bekend wie de ‘lef-award’ in ontvangst mag nemen.

Luken en Librije in race voor lef-prijs

Naast Luken en de eigenaren van De Librije zijn ook Angelique Schmeinck (CuliAir), Kitty & Benno Leeser (Gassan Diamonds), Fred Beekers (Van Harte Resto’s), Michael Levie (citizenM), Paul Hermanides (Amasterdam Village Company), Sandie van Doorne (House of Bols), Sarriel Taus (Fifteen), Rogier Braakman & Gui de Vries (Sandton Hotels) en Duncan Stutterheim (ID&T) genomineerd.

De nominatie voor de 100% LEF in Hospitality Award is tot stand gekomen na een selectie uit 46 inzenders. Op 26 november maakt de HSMAI tijdens het jubileumevenement ‘HSMAI 40 jaar’ de winnaar bekend.

HSMAI Nederland telt ruim 550 commercieel georiënteerde leden uit onder andere de hotellerie, congresaccommodaties, musea, dagattracties, touroperators en incentive- en evenement-organisatoren. Het is het grootste b-to-b netwerk voor Marketing, Sales & Communicatie Professionals in de Nederlands Gastvrijheidbranche.

Reageer op dit artikel