nieuws

Derde Evenementenhal opent in Venray

Horeca

Naast de Evenementenhal in Hardenberg en Gorinchem, bekend van de Horeca Relatiedagen, verrijst er in Venray een derde hal. Initiatiefnemers zijn Harry Maessen en Herman van der Most.

Derde Evenementenhal opent in Venray

Evenementenhal Venray ligt aan de A73 en kent een oppervlakte van 28.000 m2. Er ligt een kleinere hal van 12.000 m2 naast, die bij voldoende aanbod ook in gebruik genomen zal worden.

Het door Harry Maessen gebouwde complex wordt dit jaar verbouwd en ingericht om te kunnen voldoen aan de eisen die Herman van der Most stelt.

Horecabeurs

De broer van horecatycoon Hennie van der Most is de organisator van laagdrempelige relatiebeurzen, waaronder de Horeca Relatiedagen. Deze moeten nog ingepland worden. Herman van der Most: ‘We beginnen langzaam. Bovendien mag de horecabeurs niet ten koste gaan van het evenement in Gorinchem of Hardenberg.’

Ambitie

Herman van der Most: ‘Een derde Evenementenhal past precies in de ambitie van ons bedrijf. Nu zijn we in staat landelijke vakbeurzen aan te bieden op basis van ons laagdrempelige concept: gratis entree en gratis parkeergelegenheid.’

Met Evenementenhal Venray liggen Duitsland en België op een steenworp afstand. Een vierde locatie in Nederland is nog niet in beeld. Daarvoor richt Van der Most zijn pijlen op Duitsland. ‘We zijn daar druk bezig met een hallencomplex van 180.000 m2’, aldus de ondernemer.

Eind 2010 zal de eerste vakbeurs plaatsvinden, de Tuinbouw Relatiedagen. De planning voor 2011 ligt klaar, voorlopig met elf beurzen op de agenda. De beurstijden zijn van 14.00 tot 22.00 uur, waardoor reizen tijdens de spits niet aan de orde is.

Reageer op dit artikel