nieuws

Vacatureaanbod horeca & toerisme stijgt

Horeca

Het online vacatureaanbod in de horeca en het toerisme is in februari met 9 punten gestegen. Hoewel het vacatureaanbod van sector de afgelopen 3 maanden met 25 punten daalde, staat de index nog steeds 7 punten hoger dan vorig jaar.

Vacatureaanbod horeca & toerisme stijgt

Het totale online vacatureaanbod steeg in februari met 1 punt. Dit blijkt uit de Monster Employment Index – de maandelijkse onafhankelijke barometer van de online-arbeidsmarkt. De Index voor alle branches samen staat 5 punten hoger dan een jaar geleden.

‘De Nederlandse economie laat een langzame, maar wel constante stijging zien, met een evenwichtige jaarlijkse groei in online werving en een nagenoeg stabiel beeld tussen januari en februari.’

‘De ontwikkeling van de Nederlandse Index loopt wel achter bij die van andere Europese landen’, aldus Warren Hammond, managing director van Monsterboard.nl.’

Reageer op dit artikel