nieuws

Jubileumeditie Tour Culinair

Horeca

De Tour Culinair beleeft komend weekend haar jubileumeditie. Voor de dertigste keer stapt een afvaardiging uit de horeca en het toerisme op de fiets.

Jubileumeditie Tour Culinair

Voor deze gelegenheid gaan de deelnemers eerst per trein van Maastricht naar Groningen op om de fiets de tocht retour te maken. De rit van 390 kilometer wordt in drie etappes afgelegd.

NH Hotel Maastricht is de startlocatie voor de treinreis, de fietstoer gaat van start bij NH Hotel de Ville in Groningen.

De etappe gaat via hotel-restaurant Erkelens Rolde en grand café De Kamer in Slagharen naar hotel de Rijsserberg in Rijssen. Op maandag rijdt de groep via hotel Bakker in Vorden en Bij Toine in Tolkamer naar Hampshire hotel Dormylle in Mill.

De slotdag voert het peloton via horecacentrum De Sevewaeg Sevenum en restaurant Schnitzelparadies Roermond naar Teaching Hotel Château Bethlehem in Maastricht. Slotdiner is bij restauant Sofa Maastricht.

‘Onderweg’ wordt de Tour Culinair HorecaHelden Award uitgereikt, plus een cheque aan de Culibus van Jeunes Restaurateurs d’Europe Nederland. Topkoks Toine Smulders en Alain Alders bereiden vanuit de Culibus een lunch voor het peloton.

Reageer op dit artikel