nieuws

Stevige vacaturegroei in horeca en toerisme

Horeca

Het vacatureaanbod in de horeca en het toerisme is de afgelopen maand het hardst gestegen ten opzichte van juli 2010 en in vergelijking met andere sectoren. Dat blijkt uit de Monster Employment Index, de maandelijkse barometer van de online-arbeidsmarkt samengesteld door Monsterboard.nl.

Stevige vacaturegroei in horeca en toerisme

Aanhoudende groei in de horeca en toerisme levert een bijdrage aan het economische herstel, concludeert managing director Warren Hammond van Monsterboard.nl

Het aanbod vacatures in de sectoren horeca en toerisme steeg met 13 punten in de Monster Employment Index. Dat was meer dan de sectoren transport & logiestiek (+ 11), productiesector (+ 10) en IT-sector (+ 9). In de juridische sector (-37) en in de gezondheidszorg (-19) daalde het aanbod het meest.

Reageer op dit artikel