nieuws

Jon Sistermans doet Wilhelminapark van de hand

Horeca

John Sistermans heeft restaurant Wilhelminapark in Utrecht verkocht. De nieuwe eigenaar is Vincent van Vulpen, die in dezelfde plaats ook restaurant Slangevegt en eetcafé Filemon en Baucis bezit.

Jon Sistermans doet Wilhelminapark van de hand

Dat meldt Hospitality Management. Sistermans probeerde jaren een Michelinster in de wacht te slepen, maar geeft die ambitie nu op. Het restaurant heropent officieel op vrijdag 30 september en wordt uitgebreid met een bar, waar kan worden gegeten en geborreld.

Volgens Hospitality Managament neemt de nieuwe eigenaar ook schulden over. Het pand is gehuurd van de gemeente Utrecht. Over zijn plannen wil Van Vulpen nog niets loslaten. Op de eigen website staat dat het restaurant wordt aangepast.

Sistermans was sinds 2002 eigenaar van restaurant Wilhelminapark. Hij was daarvoor werkzaam bij de hotels Krasnapolsky en Amstel en restaurant De Kersentuin, allemaal in Amsterdam.

In dat laatste restaurant kookte hij samen met Joop Braakhekke een Michelinster. Die ster haalde hij ook toen hij voor zichzelf begon met restaurant Mariënhof in Amersfoort, maar dat eindigde met een faillissement.

Reageer op dit artikel