nieuws

Horecava trekt 51.220 bezoekers

Horeca

De Horecava 2011 is door 51.220 horecaprofessionals bezocht. Het bezoekersaantal is vergelijkbaar met vorig jaar en een derde meer dan in 2009.

Horecava trekt 51.220 bezoekers

Dat heeft de organisatie na sluiting van de vakbeurs donderdagavond bekend gemaakt.

Uit onderzoek blijkt dat het beslissingsniveau hoog is. Net als vorig jaar was 80 procent van de bezoekers beslissingsbevoegd. Een derde van de beursbezoekers was directeur of eigenaar.

Door de toename van het aantal bezoekers concludeert de beursorganisatie dat ‘de kleine beurs’ en ‘de grote beurs’ voorbij is. Tot aan dit jaar was er om het jaar duidelijk verschil in het aantal bezoekers en standhouders.

Sociale media was de rode draad op de Horecava die van maandag 10 tot en met donderdag 13 januari werd gehouden. Op dinsdag stond de hashtag Horecava op Twitter lange tijd hoog in de ranglijst met trending topics. Ook op Hyves en Facebook deelden veel bezoekers hun mening en ervaringen over de Horecava.

Reageer op dit artikel