nieuws

49 HAAGSE ONDERNEMERS: PRINS VOOR EEN DAG

Horeca

Den Haag Marketing & Events / Convention Bureau Den Haag

Den Haag profileert zich via Den Haag Marketing & Events / Convention Bureau Den Haag op de congres- en eventmarkt als veelzijdige stad voor zakelijke bijeenkomsten onder het motto Koninklijk Den Haag. Om de corporate boekers aan zich te binden, wilde het deze groep met een event persoonlijk laten ervaren wat de stad te bieden heeft. Zo kon affectie ontstaat voor de stad én kon er persoonlijk contact gelegd worden tussen boekers en Haagse aanbieders.
Het bood de Haagse ondernemers de mogelijkheid hun samenwerking uit te dragen en tegelijkertijd stimuleerde dit event de onderlinge samenwerking.

Doelstellingen
Het event was geen hard selling event. Er waren dan ook geen kwantitatieve doelstellingen. Het ging er vooral om een band te creëren tussen de stad, de Haagse ondernemers op het gebied van events en congressen, en de potentiële opdrachtgevers.

Resultaten
Het event heeft vraag en aanbod op een persoonlijke wijze gekoppeld. Er zijn relaties tot stand gebracht op basis van onderling vertrouwen. De samenwerking van de Haagse ondernemers is goed naar voren gekomen. En tot slot zijn er, hoewel dit niet tot de directe doelstellingen behoorde, concrete boekingen gerealiseerd.
Waar normaal gesproken in moeilijke tijden individualistisch denken de boventoon voert, heeft de Haagse congres- en eventbranche aangetoond dat samenwerking de sleutel tot gezamenlijk en individueel succes kan zijn.

Reageer op dit artikel