nieuws

Aangeklede softijsbeker

Horeca

In navolging op het zogenaamde jasje voor de spitse ijshoorntjes, ontwikkelde World Cones uit het Belgische Maasmechelen, een manchet voor ronde bekers. De producent van ijshoorns, bekers of wafels, vult aan dat het een ideaal middel is om reclame op te maken. ‘Wilt u uw logo van uw cafetaria op de manchet gedrukt hebben? Geen […]

Aangeklede softijsbeker

In navolging op het zogenaamde jasje voor de spitse ijshoorntjes, ontwikkelde World Cones uit het Belgische Maasmechelen, een manchet voor ronde bekers. De producent van ijshoorns, bekers of wafels, vult aan dat het een ideaal middel is om reclame op te maken. ‘Wilt u uw logo van uw cafetaria op de manchet gedrukt hebben? Geen probleem’ aldus de producent.Informatie: World Cones, Maasmachelen, (0032) 89 766 266, of www.worldcones.be

Reageer op dit artikel