nieuws

Aanpassingen narrowcasting bij AH

Horeca

ZAANDAM – Albert Heijn heeft aanpassingen doorgevoerd in het narrowcastingproject binnen een zevental pilotwinkels. Het supermarktbedrijf heeft na uitgebreid consumentenonderzoek de schermen vervangen en de locaties van de schermen in de winkels aangepast.

Aanpassingen narrowcasting bij AH

Dat meldt het vakblad Supermarkt. De beeldschermen worden niet meer specifiek ingezet om bepaalde productcategoriën te benadrukken, maar worden op centrale posities in de winkels geplaatst, zoals bij de versafdelingen of nabij de kassa’s. ‘We hebben tot op heden veel geleerd over narrowcasting en daar waar nodig passen we het systeem aan’, aldus een AH-woordvoerder. ‘Dat doen we mede na onderzoek onder onze klanten. Zij reageren in ieder geval enthousiast op de veranderingen.’

Reageer op dit artikel