nieuws

Aanslagen op hotels in Bolivia

Horeca

Explosies in twee hotels in de Boliviaanse hoofdstad La Paz hebben twee jongeren het leven gekost. Zeker vijf anderen raakten gewond. De politie heeft twee verdachten opgepakt, een Uruguayan en een Amerikaan van Arabische komaf.

Aanslagen op hotels in Bolivia

De explosies vonden plaats in twee kleine toeristenhotels. De doden vielen volgens hoofdaanklager Jorge Gutierrez dinsdagavond in de eerste explosie, waardoor ook tien gebouwen in de omgeving beschadigd raakten.

De tweede ontploffing vond in de nacht van woensdag plaats in een hotel aan de noordelijke rand van de stad, waardoor zeker vijf personen gewond raakten. De twee vermeende plegers zijn gearresteerd in een hotel in El Alto, twaalf kilometer buiten de stad.

Reageer op dit artikel