nieuws

Agassi en Graf kopen samen luxueus hotel

Horeca

Andre Agassi en Steffi Graf stappen in de hotelwereld. Het toptennispaar laat een exclusief resort bouwen in Idaho. Vrijdag hebben Agassi en Graf hun handtekening gezet onder het bouwcontract.

Het hotel wordt gebouwd door Agassi Enterprises uit Las Vegas en Bayview Financial, een makelaarskantoor uit Florida. Het is het eerste vastgoedproject van Agassi Enterprises, zo heeft directeur Todd Wilson van het bedrijf van de toptennisser laten weten. Het hotel krijgt 175 luxe kamers en wordt gebouwd op een grote lap grond. Bij het hotel is een meer en er zijn bergen met ski-faciliteiten.

Agassi en Graf ontmoetten elkaar op de tennisbaan in 1999. Ze trouwden in 2001. Graf was toen al gestopt met tennissen. Agassi speelt nog steeds in de top van de wereld. De Amerikaan staat momenteel negende op de wereldranglijst en speelt deze week op de US Open.

Reageer op dit artikel