nieuws

AH concurrent Delifrance in benzinestations

Horeca

Albert Heijn heeft met Esso een overeenkomst bereikt over de vestiging van het AH To Go concept in benzinestations. Binnen een jaar zouden er tien AH-gemakswinkels in tankstations moeten zijn.

AH concurrent Delifrance in benzinestations

In de winkels worden belegde broodjes, panini’s en ander fastfood verkocht. Daarmee is AH een concurrent van Delifrance dat ongeveer 80 outlets in bezinestations van Esso heeft. Klaas Limburg van Delifrance verwacht niet dat er op korte termijn consequenties zijn voor het aantal vestigingen van Delifrance bij benzinepompen. ‘Misschien dat het over een jaar of twee van invloed kan zijn op het aantal Delifrance verkooppunten. Er is op directieniveau overleg met Esso.’ Voor het ter perse gaan van dit nummer was bij Esso niemand bereikbaar voor commentaar.

Reageer op dit artikel