nieuws

AH to go breidt uit naar metrostations

Horeca

ZAANDAM – Albert Heijn gaat ook vestigingen van AH to go openen op metrostations. De formule die oorspronkelijk in de markt is gezet als binnenstadssupermarkt, is al enkele jaren sterk actief op de grotere treinstations en maakt nu ook zijn entree op de metrostations.

AH to go breidt uit naar metrostations

Dat heeft Albert Heijn bekendgemaakt. Op maandag 26 maart opent AH in samenwerking met het Amsterdamse openbaar vervoerbedrijf GVB de eerste metrostationwinkel op metrostation Amsterdam Centraal.

Hiermee komt het aantal vestigingen in de hoofdstad uit op negen. Landelijk runnen AH en franchisenemers na de opening van de nieuwe gemakswinkel 31 AH to go’s. Albert Heijn verwacht door de samenwerking met GVB in de toekomst meerdere winkels te openen op de metrostations.

Reageer op dit artikel