nieuws

Albert Heijn opent op Curaçao

Horeca

WILLEMSTAD – Albert Heijn heeft voor het eerst een vestiging geopend op een ander continent. Een vestiging van de supermarktketen is gisteren opengegaan in Willemstad op Curaçao.

Albert Heijn opent op Curaçao

Dat melden verschillende media. De vestiging wordt geëxploiteerd door franchiser Gerard van Tweel, die ook in Nederland een aantal AH-winkels in handen heeft. Het assortiment van de tropische Albert Heijn is grotendeels gelijk aan de winkels in Nederland. Een groot deel van de voorraad wordt ingevlogen.

De Antilliaanse premier Emily de Jongh-Elhage was aanwezig bij de opening. Dat gold ook voor AH-directeur Dick Boer. Met de opening van de winkel komt een droom van Gerard van Tweel uit. De winkel mikt onder meer op de vele Nederlanders die op Curaçao wonen.

Reageer op dit artikel