nieuws

Alex TennisClassics komende drie jaar in Eindhoven

Horeca

Meerdere steden lonkten al naar de Alex TennisClassics, maar ook de komende drie jaar blijven ’s werelds beste tennissers van weleer naar het Indoor-Sportcentrum Eindhoven komen. Het vierdaagse tennisfeest is dit jaar van donderdag 14 t/m zondag 17 oktober.Al twee jaar kregen mannen als John McEnroe, Boris Becker, Thomas Muster, Pat Cash en Yannick Noah het publiek op de banken.

Dit keer zijn de grote klappers Wimbledonkampioenen Richard Krajicek en Goran Ivanisevic en viervoudig Grand Slamkampioen Jim Courier uit de VS.
Henri Leconte, Thomas Muster, Pat Cash en Emilio Sanchez zijn ook van de partij. Tweede Nederlander is Jan Siemerink.
In het weekeinde worden demonstraties verzorgd door o.a. tennisclown Mansour Bahrami en Jacco Eltingh. De toppers zijn donderdag, vrijdag en zaterdag te zien. De strijd om de 3e/4e plaats en de finale zijn op zondag. Voor meer informatie tennisevents.nl

Reageer op dit artikel