nieuws

Alles warm

Horeca

Hot Wonder van Dupon Nederland bv is een compact apparaat, 46 x 42 cm, met een afneembaar rvs reservoir van 5 liter. In dit reservoir mixed een automatisch roerwerk de inhoud gelijkmatig door. Het deksel is van transparante hittebestendige kunststof. De tapmond is volledig afneembaar en daardoor eenvoudig te reinigen. Hot Wonder is geschikt voor […]

Alles warm

Hot Wonder van Dupon Nederland bv is een compact apparaat, 46 x 42 cm, met een afneembaar rvs reservoir van 5 liter. In dit reservoir mixed een automatisch roerwerk de inhoud gelijkmatig door. Het deksel is van transparante hittebestendige kunststof. De tapmond is volledig afneembaar en daardoor eenvoudig te reinigen. Hot Wonder is geschikt voor buffetten in hotels, restaurants en bars.

Informatie: Dupon Nederland bv, Heeze, tel. (040) 226 38 88 of info@dupon.nl

Reageer op dit artikel