nieuws

Amrâth Hôtels & Restaurants ziet toekomst in Zuid-Limburg

Horeca

Amrâth Hôtels & Restaurants heeft Hotel Coriovallum overgenomen van AZR Vastgoed BV. Met de aankoop versterkt Amrâth haar positie in Zuid-Limburg. De hotelketen is ook eigenaar van Grand Hotel de L’Empereur en Hotel Ducasque in Maastricht, het Grand Hotel Heerlen en Amrâth Hotel Born-Sittard.

Amrâth Hôtels & Restaurants ziet toekomst in Zuid-Limburg

Hotel Coriovallum is een doorstart van het vroegere Hotel Max, dat in financiële moeilijkheden was geraakt. Het krijgt de naam Amrath Hotel Max. Amrath laat weten dat, vanwege een sterke marktpositie in Limburg en door inzet van kennis, ze vertrouwen heeft in een gezonde hoteltoekomst in Zuid-Limburg. Fritz van Hattem, die ook het Grand Hotel in Heerlen en Amrath Hotel Born onder zijn hoede heeft, krijgt de supervisie over de directie van het nieuwe hotelbedrijf.

Reageer op dit artikel