nieuws

Anne Meeuwsen wint John van Meurs-prijs

Horeca

Afgelopen maandag was het een komen en gaan van medewerkers van Relais du Centre Restaurant in Hotel-Restaurant de Witte Raaf in Noordwijk tijdens de Relais du Centre-medewerkerdagen. Hoogtepunt van de dag was de uitreiking van de John van Meurs-prijs. Anne Meeuwsen, de rechterhand van Tineke Nieuwenhuizen van restaurant de Vergulde Wagen in Heemskerk, kwam de eer toe om de felbegeerde prijs uit handen van Marianne van Meurs te mogen ontvangen.

Anne Meeuwsen wint John van Meurs-prijs

De John van Meurs-prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een actieve, hardwerkende en geïnteresseerde medewerker bij één van de Relais du Centre Restaurant. Winnares Anne Meeuwsen voldeed volgens de jury geheel aan deze omschrijving. ‘Anne is een gedreven all-rounder die haar mannetje staat in de keuken. Of het nu om bakken, fileren of uitbenen gaat, ze doet het met het grootste plezier en nog goed ook’, aldus het juryrapport.

Verder werd er tijdens de Relais-medewerkerdag aandacht besteedt aan omgangsvormen, gedragscodes en stijl. Na een uitgebreide lunch met Schots rundvlees was er een ‘vrij’ programma. In de duinen van Noordwijk was er een speciaal stepparcours uitgezet voor de veelal ‘jonge lui’ van Relais du Centre.

Reageer op dit artikel