nieuws

Arie Klaver winnaar Slagerij van het Jaar

Horeca

Keurslager Arie Klaver uit Schagen heeft de tiende verkiezing Slagerij van het Jaar gewonnen die door het vakblad Slagerswereld is georganiseerd.

Arie Klaver winnaar Slagerij van het Jaar

‘Super, helemaal te gek’, zijn de woorden van eigenaar Arie Slager na afloop met een glas bier in de hand en een trotse grijns op zijn gezicht. Keurslagerij Arie Klaver is de winnaar geworden van de Slagerij van het Jaar 2007. De slager uit Schagen kwam met 9,59 punten als beste uit de bus en mag zich een jaar lang de beste van Nederland noemen.Tweede werd Marco van Strien uit ’s-Gravenmoer. De bronzen hakbijl was voor de winnaar van 2005 Chateaubriand uit Heemstede.

Slagerswereld
De tiende verkiezing Slagerij van het Jaar, georganiseerd door Slagerswereld, werd op 27 maart gehouden op de Slavakto in de Jaarbeurs in Utrecht. Ruim 300 mensen kwamen af op de avond van de ontknoping die werd gepresenteerd door Meneer Frits, Frans Kimenai, juryvoorzitter en Harrie Leijten, hoofdredacteur van Slagerswereld.

De sponsoren zijn:
Bäro Trend Light
France Limousin Nederland bv
Het Worstmakers Gilde
Hela Thissen
Interkring Vleeswaren
KMI
SVO
Unilever Bestfoods
Verstegen Specerijen
KBBL
Vereniging van Keurslagers
Foodweek/Slavakto
KNS
VWU Vers Groep
Weidelco
MKB Adviseurs
AQ Services International
De Koningh Coding & Packaging

Reageer op dit artikel