nieuws

Atlantic Hotel Kijkduin bij wereldtop

Horeca

Atlantic Hotel Kijkduin is lid geworden van de Special Hotels of the World, een exclusief internationaal samenwerkingsverband tussen luxueuze vier- en vijfsterrenhotels. De vereniging telt zeven Nederlandse hotels.

Atlantic Hotel Kijkduin bij wereldtop

De aansluiting bij de exclusieve hotelclub betekent toegang tot het extensieve netwerk van zakelijke relaties en internationale kennis op het gebied van verkoop en marketing, zo laat het hotelbedrijf weten in een persschrijven. Aan de aansluiting ging een strenge selectieprocedure vooraf.

Bij het kwaliteitskeurmerk zijn onder meer The Grand Amsterdam, Hotel Huis ter Duin in Noordwijk en Hotel Pulitzer in Amsterdam aangesloten. Het keurmerk bestaat uit de onderdelen The Spa Collection, The Golf Collection, The Romantic Collection en The Business Collection.

Reageer op dit artikel