nieuws

Bagels

Horeca

Tien jaar geleden kwam Gary Feingold naar Nederland. De Amerikaan bracht het originele bagelconcept mee uit New York. Sinds 1993 verkoopt hij onder de naam Gary’s Muffins bagels, brownies en muffins, vanuit vijf zaken in Amsterdam en één in Rotterdam. Tot nu toe werden deze producten uit de Verenigde Staten geïmporteerd. Sinds kort wordt in […]

Tien jaar geleden kwam Gary Feingold naar Nederland. De Amerikaan bracht het originele bagelconcept mee uit New York. Sinds 1993 verkoopt hij onder de naam Gary’s Muffins bagels, brownies en muffins, vanuit vijf zaken in Amsterdam en één in Rotterdam. Tot nu toe werden deze producten uit de Verenigde Staten geïmporteerd. Sinds kort wordt in Amsterdam-Noord gewerkt met de eigen productielijn ‘New York-style bagels’. Daarvoor haalde Gary een Amerikaanse ‘bageltrainer’ naar Nederland. De bagels worden in allerlei variaties gemaakt, zoals naturel, volkoren, met sesam- en maanzaad, met ui, met kaneel-rozijnen en met kummel-rogge. Horecabedrijven kunnen de bagels rechtstreeks bij Feingold kopen, evenals zijn muffins, cookies, brownies, cheesecakes en andere klassieke Amerikaanse producten. Op termijn worden ze ook via de horecagroothandel geleverd.

Voor informatie: Gary’s Muffins Productie, Amsterdam. Telefoon (020) 637 36 43.

Reageer op dit artikel