nieuws

Bavaria-topman Swinkels geridderd

Horeca

Peter Swinkels, voorzitter Raad van Bestuur van Bavaria, is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Dat is bekend geworden bij de presentatie van de lange lijst met lintjesontvangers.

Bavaria-topman Swinkels geridderd

De Bavaria-topman uit Gemert-Bakel zwaait volgend jaar af als directeur van het Brabantse bierbedrijf. Uit de eerste waarnemingen van de lintjesregel blijkt verder dat Jan van Kollenburg van horecabedrijf Bar le Duc in ’s Hertogenbosch lid van de orde Oranje Nassau is geworden. De ondernemer is ondermeer bekend van stadsbrouwerij van Kollenburg, de brouwerij van zijn café.

Verder is Toon Alderzee geriddeld. Alderzee is oud-voorzitter van afdeling Deurne van Koninklijk Horeca Nederland. Verder is E.H. Szostak, eigenaar van hotel Warande in Valkenswaard, lid in de orde Oranje Nassau geworden.

Ook Nico de Rooy uit Bloemendaal is geridderd. De Rooy is een bekend schrijver van diverse kookboeken.

Reageer op dit artikel